Politika privatnosti

Politika privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti i prikupljanju ličnih podataka

Polisom privatnosti uređuje se način na koji MediaSfera prikuplja koristi i štiti informacije sakupljene od korisnika preko sajta www.izdavastvi-mediasfera.rs

Polisa zaštite privatnosti

Korišćenje sajta podrazumeva da je korisnik pročitao, razumeo i složio se sa uslovima Politike privatnosti. Kada nam prosledite vaše lične informacije, prihvatate način korišćenja informacija koji je opisan u nastavku.

Lični podaci

Određene podake posetilaca sajta prikupljaju se automatski, poput IP adrese, područja odakle dolazi korisnik, pretraživač koji koristi, operativni sistem i sl.

MediaSfera može prikupljati i kontakt informacije (ime i prezime, poštanska i imejl adresa, broj telefona) ili informacije za naplatu i isporuku (adresa za isporuku) itd, kada se vrši registracija i kupovina preko sajta www.izdavastvo-mediasfera.rs. MediaSfera sakuplja ove informacije isključivo ako ih korisnik dobrovoljno dostavi. Korisnici uvek mogu odbiti da pruže identifikacione informacije i u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za neke podatke ili aktivnosti.

MediaSfera može sakupljati i koristiti lične podatke korisnika kako bi dostavio poručene proizvode, verifikovao pristup zaštićenom sadržaju i informacijama sa registrovanog naloga, poboljšao svoje usluge i personalnu upotrebu našeg sajta, informisao kupce (newsletter, mail, sms) itd.

Ukoliko u bilo kom momentu korisnik odluči da više ne želi više da prima informacije, on se jednostavno može odjaviti slanjem obaveštenja o tome na izdavastvo@mediasfera.rs .

Zaštita privatnosti korisnika

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Obezbeđivanje ličnih podataka

Sakupljeni podaci su zaštićeni višestrukim zaštitama i dostupni su samo ovlašćenim licima. MediaSfera ni u kom slučaju ne prosleđuje niti stavlja na uvid lične podatke trećim licima. Osim ukoliko to zatraže nadležni organi Republike Srbije, a u skladu sa zakonima koji regulišu tu oblast.

Korišćenje internet kolačića (Cookies)

Naš sajt i imejl poruke koriste kolačiće kako bi procedura kupovine i uopšte korišćenja naših usluga bili maksimalno personalizovali. Ukoliko svoj pretraživač podesite tako da ne prihvata kolačiće, nećete moći da registrujete korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.

Saglasnost i promena Uslova korišćenja i Politike privatnosti

Kupovina preko sajta biblos.rs podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja i politikom privatnosti. Oni mogu biti ažurirani, a sve promene uslova stupaju na snagu tek nakon publikovanja na ovoj strani.

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.