O NAMA

Udruženje MediaSfera, izdavač portala MediaSfera.rs, pokrenulo je svoju izdavačku delatnost 2021. godine sa želјom da objavlјuje knjige različitih književnih žanrova i publicistiku.

Opšte informacije

Kao i portal, i MediaSfera izdavaštvo predstavlja sponu između čitalaca, pisaca i svih koji učestvuju u stvaranju medijske slike: novinara i urednika, stručnjaka za marketing i odnose s javnošću, poznavalaca digitalnih medija, blogera, kreatora sadržaja na društvenim mrežama.

MediaSfera izdavaštvo obezbeđuje dizajn, lekturu, korekturu, pisanje recenzije, prezentaciju, promociju, plasman i prodaju autorskih dela u svom izdanju. MediaSfera izdanja nude naslove savremenih domaćih autora koji su nezaobilazno štivo u poslednjih nekoliko decenija, dela autora iz zemalja okruženja, kao i dela autora iz drugih zemalja. Objavljujemo poeziju, prozu, esejistiku, dečje knjige, naučne radove… Naše knjige štampaju se u dva formata – a5 i b6, na recikliranom papiru. Nudimo kompletnu uslugu vezanu za objavljivanje knjige: lekturu, korekturu, prelom teksta i pripremu za štampu. Rukopise šaljete na naš e-mail: izdavastvo@mediasfera.rs sa naznakom RUKOPIS.

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.