Kako kupiti

Uslovi korišćenja i prodaje

Internet prodajno mesto izdavastvo.mediasfera.rs je vlasništvo Udruženja MediaSfera.

Na sajtu možete slobodno detaljno pregledati ponudu bez obaveze da nešto kupite.

Upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja zabranjena je.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice izdavastvo.mediasfera smatra se prodajom na daljinu.

Naručene knjige možete (trenutno) platiti pouzećem ili uplatom na račun.

Prilikom odabira opcije uplata na račun, dobijate narudžbenicu na vaš mejl, sa podacima koji su potrebni kako biste izvršili uplatu na naš tekući račun. Nakon što sredstva budu pristigla na naš račun, poslaćemo Vam knjigu u roku od 24 sata (izuzev u slučaju kada je u pitanju neradni dan ili državni praznik).

Prilikom odabira opcije plaćanje pouzećem, dobijate potvrdu na mejl adresu, naručene knjige šaljemo na adresu koju ste naveli u formularu, a troškove narudžbine plaćate kuriru prilikom preuzimanja.

Kupljenu robu isporučujemo u roku od 5 dana putem kurirske službe Post Express. Kupac koji potvrdi kupovinu preuzima obavezu plaćanja poručene robe. Troškovi dostave su fiksni 350 dinara. Kada je porudžbina veća od 3.500 rsd, tada troškove slanja u potpunosti snosi MediaSfera.

Cene knjiga na sajtu su iskazane u dinarima i predstavaljaju maloprodajnu cenu. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima (rsd).Cenovni benefiti i prodajni podsticaji (akcijska prodaja) obavlju se u skladu sa uslovima objavljenim na sajtu www.izdavastvo.mediasfera.rs

Kupac ima pravo na reklamaciju koji se sprovodi na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013). Više o postupku reklamacija pogledajte ispod. NAPOMENE: Potvrdom Uslova korišćenja kupac je saglasan da se dostavljanje fiskalnog računa izvrši elektronskim putem. Nakon slanja narudžbine internet prodavnici, rok za isporuku kurirskom službom na teritoriji Republike Srbije je 2 do 5 radnih dana.

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.